Projektissa autotehtaalla 29.5.2017 - 30.9.2018 *projekti päättynyt*

Kutsu kävi jälleen eli maanantaista 29.5.2017 kolme viikkoa eteenpäin työskentelen aliurakoitsijana Valmet Automotiven tuotantotekniikassa arkipäivisin noin klo 8 - 16. Lommojen oikaisut ja lasien tummennukset saadaan kuitenkin hoitumaan iltaisin. 

Toimin autotehtaalla projekti-insinöörinä vuosina 2012 - 2015 ja olen yrittäjäksi jäämisen jälkeen ollut avustamassa Valmettia useissa eri projekteissa. Mahtavaa että autoteollisuus vetää hyvin! 

*Edit 22.10.2017* Näin sunnuntaina huomisia autotehtaaseen liittyviä asioita miettiessä tuli mieleen, että ehkä tämä uutinen olisi hyvä päivittää =). "Kolmen viikon"- keikka on hieman venähtänyt ja edelleen toimin kaikki arjen toimistoajat Valmetilla aliurakoitsijana. Hurja kesä takana kun on iltaisin ja viikonloppuisin koittanut saada palveltua myös yksityisasiakkaita. Projekti jatkuu tehtaalla nyt määrittelemättömän ajan ja uskon pyöriväni Manufacturing Engineerin-toimistolla vielä ensi vuoden puolellakin.
 

*Edit 30.9.2018* Projekti päättynyt! 

Pitkä "kolmiviikkoinen" se oli mutta nyt projekti päättynyt ja lasien tummennukset ja lommojen oikaisut voidaan taas pitää tavallisissa arkisissa aikatauluissa.