Työkonekalvotus

Kaivinkoneiden ja muiden työkoneiden lasien tummennus / auringonsuojakalvot

Kesät tuntuvat kuumenevan samaa tahtia kun erilaiset näytöt ja mittaristot lisääntyvät työkoneissa. Tarjoamme mukavuutta ja parempaa näkyvyyttä työkoneisiin auringonsuojakalvoilla! Kalvon ei tarvitse olla jätesäkin musta, jotta koneessa ei aurinko lämmittäisi, vaan kirkaskin auringonsuojakalvo torjuu ilmaa ja ihoa lämmittävää infrapunasäteilyä. Tummentava kalvo koneen takaosassa parantaa kuitekin huomattavasti näyttöjen lukemista kirkkaalla säällä.

*UUTTA 2022* Saatavilla tulee olemaan myös fotokromaattista kalvoa, joka tummenee uv-valon vaikutuksesta ja vaalenee taas, kun aurinko ei enää paista koneen ikkunaan. Teemme kesällä tästä havainnollistavan videon, jossa näkyy miten nopeasti kalvo reagoi uv-säteilyyn ja miten paljon kalvo torjuu lämpöä. Kysy lisää!

Toimimme pääasiassa Turun seudulla, mutta jos kalvotettavia koneita on kaksi tai enemmän, niin tulemme tekemään työn esimerkiksi Satakuntaan, Pirkanmaalle tai Uudellemaalle. Voit tiedustella kalvoista soittamalla meille 044 3636 130 / Aleksi Puurunen

 

Yleinen ongelma on auringon heijastus näytöllä:

Kaivinkoneen lasien tummennus

Heijastutkset saadaan pydettyä kurissa asentamalla tummentavat ikkunakalvot koneen takaosaan ja miedommat kalvot koneen sivuille.

Kalvon tummuuden voit valita vaikka jokaiselle lasille erikseen ja luonnollisesti avustamme valittaessa tummuutta. 

Olemme tummentaneet kymmeniä erilaisia koneita eri tummuusastein: 

Kaivinkone lasien tummennus

Volvon takalasi tummimmalla mahdollisella kalvolla eli 5% tummuudella. 

Muita tekemiämme töitä:

Hyundai kaivinkone lasien tummennus / ikkunakalvot

Kobelco kaivonkone ikkunoiden tummennus / ikkunakalvot

 

Volvo kaivinkone auringonsuojakalvot

Yanmar kaivinkoneet

Toyota trukki lasien tummennus / ikkunakalvot