Kiinteistökalvotus

Suojaa kerrostaloasuntosi tai kiinteistösi lämmöltä ja uv-säteilyltä auringonsuojakalvoilla! Toimimme Turun ja Rauman seudulla. Yllä olevalla Llumarin videolla annetaan esimerkki miten kirkas kalvo voi torjua huomattavan määrän lämpöä.

 Enää ei ole kuumuuden takia pakko torjua valoa ja maisemaa pitämällä sälekaihtimia kiinni koko kesää! Kalvot toimivat lasissa kuin lasissa, eli ei ole väliä onko kohteena kerrostalo, omakotitalo, rivitalo tai halli/toimitila.

 

Yksi yleisimmistä harhaluuloista ikkunakalvoissa on se, että mitä tummempi kalvo, sitä parempi lämmöntorjunta. Tämä on saattanut pitää paikkansa joitain kymmeniä vuosia sitten, mutta nykyään kalvoja valmistetaan eri tekniikoilla ja eri materiaaleilla, jotka mahdollistavat uskomattoman hyvän lämmöntorjunnan kirkkaallakin kalvolla. 

Alla olevassa kuvassa vasemmanpuoleisessa kerrostalon parvekelasissa ei ole kalvoa. Oikeanpuoleiseen lasiin on asennettu LLumar Air 80-lämmöntorjuntakalvo. 

Kuva otettu Turun Satakunnantielle päin.

Kerrostalossa kuuma

 

Esimerkkejä tekemistämme kohteista: 

Fysioterapeutin toimitila Raumalla.

Kiinteistökalvotus Rauma

Kalannin koulu Uudessakaupungissa: 

Asunnon lämmön torjuta

Toimitila Taivassalossa. Tässä kohteessa oli ennestään jo ilmalämpöpumppu, mutta suuret ikkunat päästivät kesäkuumalla niin paljon lämpöä sisään, että ilmalämpöpumppua piti pitää ennen täysillä ja silti lämpötila nousi tilassa korkeaksi.

Kerrostaloyksiö Raumalla. Tässä vasta rakennetussa kohteessa ei saanut edes läpivetoa ja parveketta ei ollut, joten lämmöntorjuntakalvot olivat loistava ratkaisu tuomaan viihtyisyyttä asuntoon myös kesäaikana. 

Näkösuoja neuvotteluhuoneeseen Turun Länsikeskuksessa maitolasikalvolla / huurrekalvolla: 

Huurrekalvo

Maitolasivalvo

 

Olemme asentaneet myös peilikalvoja useisiin eri kiinteistöihin. Voi lukea lisää peilikalvoista täältä