Kiinteistökalvotus

Suojaa kiinteistösi lämmöltä, heijastuksilta ja uv-säteilyltä auringonsuojakalvoilla! Koska päädyit lukemaan tätä sivua, sinulla on todennäköisesti joku seuraavista ongelmista: 

1. Asunto, toimitila tai toimisto lämpenee liikaa

2. Auringon heijastukset haittaavat työntekoa tuotannossa tai näyttöpäätteellä

3. Haluat yksityisyyttä  

 

1. Auringonsuojakalvot ja kiinteistökalvot lämmöntorjuntaan

Saamme kuulla usein jo keväisin kuulla miten asunnot ja toimistot lämpenevät tuskaisen kuumiksi, kun kevätaurinko porottaa matalalta suoraan sisään. 

Yllä olevalla Llumarin videolla annetaan esimerkki miten kirkas kalvo voi torjua huomattavan määrän lämpöä. Kirkas lämmäntorjuntakalvo on tullut markkinoille vasta hiljattain ja kasvattaa suosiotaan vuodesta toiseen erityisesti asunnoissa ja toimitiloissa, joissa halutaan säilyttää julkisivun alkuperäinen ulkonäkö. Toisin kuin lasin edessä roikkuvat sälekaihtimet tai varhot, asennetaan auringonsuojakalvot ikkunoiden pintaan kiinni, joten ne eivät päästä sisällä olevaa ilmaa lämpeämään. Plussana kalvoilla on myös 99-prosenttinen uv-säteilyn torjunta joka estää pintojen haalistumisen. Olemme käyttäneet Llumarin Air Clear Window Tint-sarjaa ja erityisesti Air 80-ikkunakalvoa useassa kohteessa ja saaneet jokaisesta positiivista palautetta. Tässä esimerkkejä asennuskohteistamme: 

FysioPlus toimitila auringonsuojakalvot, Rauma

Kiinteistökalvotus

Männäisten koulu kiinteistökalvotus, Uusikaupunki: 

Yksiö lämmöntorjuntakalvot, Rauma: 

Kuuma asunnossa lämmöntorjunta

Asunnon viilennys

Kukkapuoti Wilhelmiina auringonsuojakalvo, Taivassalo: 

Toimitila kirkas kalvo

 

2. Peilikalvot tai heijastavat kalvot tilohin, jossa auringon heijastukset haittaavat työntekoa tuotannossa tai näyttöpäätteellä

 

3. Näkösuoja kalvot toimistoon, saunaan jne. 

Turku, Länsikeskuksessa sijaitsevaan toimistoon tehtii maitolasi-kalvosta näkösuoja: